Blogi

Ohjaus ja uraohjaus auttaa valmistumaan ja töihin

Luksian ohjausta opintoihin hakeutumisessa, opintojen aikana ja kohti työelämää: Uravalmentaja, opinto-ohjaaja Eero Lounela
Lue lisää...

Yhteistyössä on tehoa – työnhakijat saavat voimaa DuuniAgentin ja kuntien työnhakuryhmissä Raaseporissa ja Karkkilassa

Tällä kerralla DuuniAgentin blogissa pääsevät ääneen uuden yhteistyökokeilun merkeissä Raaseporin ja Karkkilan työllistämisasiantuntijat sekä projektiin sijaisena tullut ravintola- ja cateringalan opettaja Terhi Matikainen, joka on ottanut valmentamisen haltuunsa alta aikayksikön.
Lue lisää...

Osaamisen tunnistaminen vie eteenpäin


Lue lisää...

Vuosi takana, toinen edessä - DuuniAgentti-projekti auttaa asiakkaita kohti tulevaisuutta

DuuniAgentti - tehokkaan työllistymisen asiamies pääsi sujuvasti vauhtiin elokuussa 2017, kun kokenut tiimi pääsi töihin käsiksi. Tehdas - tehtaillaan työtä ja yrittäjyyttä ESR-projekti antoi suuntaviivat jo keväällä DuuniAgenttia varten suunnitellessamme hankehakua.
Lue lisää...

Aktiivimallista Eduskunnassa ja DuuniAgentin ryhmissä

Kevättalven ensimmäiset DuuniAgentti-projektiin osallistuneet asiakkaat kokivat epävarmuutta hallituksen vuodenvaihteessa voimaan viedystä aktiivimalli-laista. Lain soveltamisohjeissa hallitus rajasi ESR-projektit mallin ulkopuolelle.
Lue lisää...

Tuloksia taidelähtöisistä kokeiluista työttömien aktivoinnissa

Aikuiset työttömät aktiivisiksi taidelähtöisin menetelmin
Lue lisää...

Projektit ovat osa Luksian kehittämistoimintaa

TEHDAS-tehtaillaan työtä ja yrittäjyyttä (ESR)
Lue lisää...

Takaisin työelämään työllistymistä edistävän ESR-projektin tukemana

Työllistymistä edistävien ESR-projektien tulokset ovat hyviä Länsi-Uudellamaalla. Blogissa kerrotaan Tehdas - tehtaillaan työtä ja yrittäjyyttä ESR-projektissa mukana olleen Voiton matkasta takaisin työelämään.


Lue lisää...

Opinnäytetyö +45-vuotiaiden työllistymistä edistäneistä ja estävistä tekijöistä

Anne-Mari Hätönen ja Paula Mäkelä selvittivät opinnäytetyössään tekijöitä, jotka edistävät tai estävät +45-vuotiaiden työllistymistä. Opinnäytetyö liittyi Länsi-Uudellamaalla toteutettuun Luksian ESR-projektiin TEHDAS-tehtaillaan työtä ja yrittäjyyttä, jonka tavoitteena oli ohjata +45-vuotiaita työelämään.
Lue lisää...