Blogi

DuuniAgentti onnistui tehtävässään

Valmennuksia tarvitaan. Huolimatta siitä, että monet, liian monet uravalmennusta ja työnhakua sparraavat yritykset saavat helposti kuraa niskaansa (tv:ssä jopa parhaaseen katseluaikaan), onnistuneita toteutuksia alkaa löytyä.
Lue lisää...

DuuniAgentin Expo-palvelulla yksilöllistä ohjausta asiakkaiden urasuunitelma- ja työnhakutilanteiden haasteisiin

Tehdasmalli LI 2

DuuniAgentti-projekti on kuluvan vuoden aikana keskittynyt entistä tiiviimmin tarjoamaan yksilöllistä ohjauspalvelua työnhakijoille Expo-valmennuksen muodossa. Palvelu on ollut henkilökohtainen 1-5 tapaamiskerran mittainen prosessi, jossa tapaamiskertojen väliin on vahvasti kytketty asetettua tavoitetta...
Lue lisää...

Karkkilan työnhakuperjantait juurruttamisen keinona

Duunikaverit soikio2

Kirjoituksessani kuvailen yhteistyötä, jonka ESR-rahoitteinen DuuniAgentti-tehokkaan työllistymisen asiamies-projekti ja Karkkilan kaupungin työllisyyspalvelut ovat tehneet matalan kynnyksen uravalmennuksen juurruttamiseksi osaksi kaupungin työllisyyspalvelujen toimintaa.
Lue lisää...

Suomen työllisyyden hoitoa voidaan kehittää työttömien tilannetta paremmin huomioivaksi

Miksi Suomen työllisyysaste ei yllä muiden Pohjoismaiden tasolle?
Lue lisää...

Aktiivimallin puutteita korjattiin

Pykaelae

Lehmät vapautettiin laitumille, kirmataan kesää kohti
Lue lisää...

VerkkoAgentti kehittää digitaalista uravalmennusta

Nahkurinsaelli muok

DuuniAgentti-projektin yhtenä tavoitteena on kehittää uusia ja erilaisia työllistymisen edistämismahdollisuuksia yli 40 vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan kanssa painiville Länsi-Uudellamaalla.
Lue lisää...

Ohjaus ja uraohjaus auttavat valmistumaan ja töihin

Luksia ryhmae 1 4

Luksian ohjausta opintoihin hakeutumisessa, opintojen aikana ja kohti työelämää: Uravalmentaja, opinto-ohjaaja Eero Lounela
Lue lisää...

Yhteistyössä on tehoa – työnhakijat saavat voimaa DuuniAgentin ja kuntien työnhakuryhmissä Raaseporissa ja Karkkilassa

Tällä kerralla DuuniAgentin blogissa pääsevät ääneen uuden yhteistyökokeilun merkeissä Raaseporin ja Karkkilan työllistämisasiantuntijat sekä projektiin sijaisena tullut ravintola- ja cateringalan opettaja Terhi Matikainen, joka on ottanut valmentamisen haltuunsa alta aikayksikön.
Lue lisää...

Osaamisen tunnistaminen vie eteenpäin

Osaamisen tunnistaminen2


Lue lisää...

Vuosi takana, toinen edessä - DuuniAgentti-projekti auttaa asiakkaita kohti tulevaisuutta

Kuva, Katja Vauhkonen

DuuniAgentti - tehokkaan työllistymisen asiamies pääsi sujuvasti vauhtiin elokuussa 2017, kun kokenut tiimi pääsi töihin käsiksi. Tehdas - tehtaillaan työtä ja yrittäjyyttä ESR-projekti antoi suuntaviivat jo keväällä DuuniAgenttia varten suunnitellessamme hankehakua.
Lue lisää...

1 2