duuniagenttiryhma 2019

Tule valmennukseen

DuuniAgentti – tehokkaan työllistymisen asiamies -ryhmävalmennukset kestävät 3 viikkoa

Valmennuksen aikana saat paranneltua työnhaun asiakirjojasi, voit osallistua vierailuihin riippuen ryhmässä syntyvistä ideoista.

Saat tietoa työmarkkinoista ja työnhaun uusista tuulista ideoita uusiin tapoihin oppia ja hakea työtä tai koulutusta ja pääset tarpeesi mukaan suunnittelemaan yrityksen perustamisen aloittamista. 

Valmennuksessa kohtaat mielenkiintoisia ihmisiä eri aloilta, joilla on pitkä työkokemus. Tule jakamaan kokemuksia työstä ja kehittämään osaamistasi uusille urille.

Työnhakuperjantait starttaavat jälleen 25.1 Karkkilan kaupungin ja DuuniAgentti ESR-projektin yhteistyönä!

Karkkilan kaupunki ja Luksian DuuniAgentti ESR-projekti järjestävät Karkkilassa toistamiseen suositun Työnhakuperjantait-valmennuksen. Toiminta on suunnattu aikuisille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville. Tammikuun lopussa alkava ryhmämuotoinen valmennus tarjoaa tukea ja ohjausta työnhakuun, opiskeluun tai haaveena olevaan yrittäjyyteen. Valmennuspäivien aikana saa myös tietoa kaupungin palveluista ja keskeisitä toimijoista sekä oman hyvinvoinnin lisäämisestä.

Karkkilan työnhakuperjantai-ryhmässä saa apua työllistymiseen kaupungin työllisyyskoordinaattorilta ja Luksian asiantuntijalta sekä vertaistukea samassa tilanteessa olevilta. Itsestämme ja toisistamme opitaan koko ajan ja lähtökohtana onkin, että asiakkaat oppivat tunnistamaan oman osaamisensa ja vahvuutensa. Niitä opitaan tuomaan esille ja esittelemään työnhakuprosessin eri vaiheissa. Ryhmävalmennuksen lisäksi yksilöohjaus tukee jokaisen asiakkaan omia tavoitteita.

Työnhakuperjantait on tarkoitettu aikuisille yli 30-vuotiaille työnhakijoille. Aloituspäivä on 25.1.2019 klo 9.00 ja kokoontumispaikka Karkkilan kaupungintalolla kokoushuone Viilari, Valtatie 26 B. Valmennuspäiviä on kaikkiaan yhdeksän (viikko 8, 22.2. ei lähipäivää) ja päivien pituus klo 9-15.

Viimeinen työnhakuperjantai pidetään 29.3. Kaupunki tarjoaa aamukahvin ja lounaan. Valmennuksen aikana on mahdollisuus suorittaa lyhytkorttikoulutuksia esim. hygieniapassi tai työturvallisuuskortti.

Työnhakuperjantaista vastaa Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori Päivi Lipasti ja DuuniAgentti ESR-projektista Teija Holappa.

Työnhaun teemapäivät myös Hangossa ja Raaseporissa

Työnhaun teemapäivät ovat DuuniAgentin kevään ohjelmassa myös Hangossa (tiistai), Lohjalla (maanantai), Raaseporissa (keskiviikko) ja Vihdissä (maanantai) samantyyppisellä idealla kuin Karkkilassa. Aikataulut vaihtelevat paikkakuntien välillä. Ota yhteyttä vuoden 2019 toisella viikolla ja kysy lisää.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

DuuniAgentti ESR-projekti

Teija Holappa (Hanko, Karkkila, Raasepori) p. 044 335 6066

Anne Kallio (Lohja, Vihti) p. 044 335 6373

Eero Lounela (Lohja, Vihti) p. 044 369 6888

Matti Pihlajamaa, projektipäällikkö, yritysyhteistyö p. 050 337 3705

etunimi.sukunimi@luksia.fi

Ilmoittaudu DuuniAgenttiin!